Thom Browne Fair Isle Merino Crew Knit,

Thom Browne Fair Isle Merino Crew Knit

Ja, daaaag centen. Verdomme Thom Browne waar ben je mee bezig? Dat je vette truien dropt, prima. Maar dat je belachelijk vette truien dropt, vind ik zelf minder tof. Dit gaat iedereen toch veel te veel knaken kosten. Effe serieus, een dikke 900,- voor een crewneck knitted sweater. Maar godskolere wat is het een vette trui.

Kijk deze Thom Browne Fair Isle Merino Crew Knit kent alles wat je van de beste man gewend bent, plus meer. De man heeft dus blijkbaar naast smaak ook humor. Een Fair Isle droppen met alleen maar een klei stukke Fair Isle print in de kenmerkende strepen op de mouw. Ja Thom Browne je bent een baas. Alleen die prijs is natuurlijk niet te doen. Ik spotte de sweater overigens bij END, dik 900,- euro. Bij Mr Porter US ligt die ook voor een stuk minder in dollars, maar let op, de Europese shop van Mr Porter kent deze hele sweater niet. Dus zal wel weer een importrechten dingetje zijn ofzo. Anyways mocht je een maand hypotheekaflossing stuk willen rossen op een sweater, dit is de sweater die je wilt.

Thom Browne Fair Isle Merino Crew Knit

 

Tags from the story