Timberland 7 Eye Chukka,

TimberlandEyeChukka

Nee joh, anders zijn deze ineens ook weer terug bij Timberland. Ik kan me nog tijden herinneren dat ik stad en land af zocht naar deze Timberland 7 Eye Chukka’s. Uiteindelijk heb ik toen via eBay Duitsland een paartje op de kop weten te tikken. En die units heb ik nu nog steeds ergens liggen. Deze┬ákrijgen nog steeds trouw iedere herfst wel wat tijd aan mijn voeten. Van de 7 Eye Chukka is uiteraard die versie met de groene canvas panels een van de favorieten, maar ik kan deze nieuwe release ook zeker wel goed waarderen. Zo te zien hebben ze bij Timberland wel besloten een goede lap leder te gebruiken en de gekozen kleur is, zeker voor de herfst, helemaal prima. Tel daar dan die leren veters, de Pendleton voering en het contrasterende handgemaakte stikselwerk op de moc toe bij op en je hebt gewoon een uiterst prima schoen te pakken. En dat is dan nog een understatement. Godverdomme Timberland, ernstig lekker bezig. Ik spotte ze overigens op voorraad bij Stuarts London.

Timberland 7 Eye Chukka

Tags from the story