Vans Sk8-Hi Triple White Premium,

VansSk HiTripleWhitePremium

Weet je de Triple Black Vans Sk8-Hi nog van vorige week vrijdag? Die unit heeft dus ook een premium witte broeder. En verdomme, nadat de Triple Black game over ging met die eindbaas, is nu ook het Triple White spelletje behoorlijk uitgespeeld. Je kan natuurlijk altijd nog een dikke premium prijs neertellen voor een paartje Common Projects, welke heel vet zijn, maar deze Vans Sk8-Hi Triple White Premium wint het toch wel. Kwaliteit is lager, comfort is lager, prijs is lager. Triple Win dus.. oh wacht. Shit is in ieder geval OG als een malle. Hooguit de Jordan 1 en de Converse All Star hebben een nog bekender silhouet, maar daar blijft het dan wel bij.  Zonder dollen, deze spierwitte units van Vans mogen gewoon niet ontbreken in je schoenenkast. Dit is de enige witte schoen die er getrashed nog tof uit ziet.

Vans Sk8-Hi Triple White Premium

Tags from the story