Armor-lux 1901 Fouesnant Mariner Crew,

Armorlux Crew

Nog zo’n tof voordeel van koud kloteweer, je mag weer knitwear dragen zonder dat iemand je gek aankijkt. Nu ben ik per definitie een koukleum, dus zodra de temperatuur buiten onder de 23 graden duikt pak ik al een gebreide trui uit de kast. In de herfst gaat die dan nog vaak gepaard met een goed button down shirt eronder en dat soort zaken. In de winter probeer ik niet buiten te komen of blijf ik op de verwarmde zetels van mijn Saab zitten. Maar terug naar deze trui. Dit is zo’n perfecte knitted sweater die je rocked in combinatie met die rauwe denim en de schoenen van vanmorgen. Denim jassie erover voor de stijlpunten en klaar ben je. Ik spotte deze 100% wollen schipperstrui van Armor-lux bij END overigens.

Armorlux Crew

 

 

 

Tags from the story