Barbour Rowe Quilt Jacket,

Barbour Quilted Jacket

Nog zo’n heerlijk ding van die herfstseizoenen, Barbour. Kijk in de zomer ga je niet in een quilted jacket rondhollen, maar wanneer die eerste regenbuitjes komen en het kwik niet meer boven de 18 graden wil knallen, dan is het moment aangebroken om je Barbour Quilted Jacket weer uit de kast te trekken. En mocht je die daar nog niet hebben hangen, dan is het wellicht het juiste moment om er eentje op de kop te tikken. Wat te denken van deze Rowe Quilt van Barbour. Deze jas een moderne versie van de traditionele quilted jackets van Barbour. De jas heeft meer weg van een bubblejacket zoals North Face die brengt, dan van die OG jassies van Barbour, maar juist dat maakt hem wel vet. Net effe anders en toch onmiskenbaar Barbour, dankzij die Tartan voering en die Tweed kraag. Prima op je rauwe denim, je grijze flannel en je corduroy broeken. Uiteraard op voorraad bij END.

Barbour Quilted Jacket

 

Tags from the story