Bedwin and the Heartbreakers Jerry Award Jacket,

Bedwin and the Heartbreakers

Bedwin and the Heartbreakers, niets dan lof voor dit briljante label. Alle items zijn stuk voor stuk dope en ze hebben zelfs adidas naar grote hoogtes weten te brengen nog voor dat Yeezus, New POTUS, KanYong-il of hoe die man zich tegenwoordig ook noemt dat deed. Het toffe aan Bedwin and the Heartbreakers is dat ze alles zonder al te veel gekkigheid doen. En uiteraard is de mix van Americana meets Japan altijd een verdomd lekkere. Want ja dit is een van die vele Japanse labels dat zijn inspiratie haalt uit de vervlogen tijden van American Prep en alles wat tof was vroeger.

Ook tof is dat dit merk nog lang niet door iedereen goed wordt opgepikt en je dus af en toe nog een mazzeltje kan hebben in de sale. Zoals deze Jerry Award Jacket die ik vond bij East Dane. Nog 3 maten op voorraad en voor een belachelijke grijpstuiver kan je deze varsity gewoon effe meepikken. Ik zou werkelijk niet weten waarom je deze niet zou moeten scoren.

Bedwin and the Heartbreakers

 

Tags from the story