Diemme Firenze Boot in Snuff Suède,

Diemme Firenze

Herfst, de een haat het de ander houdt er van. Ik zelf kan die herfst eigenlijk altijd wel waarderen. En wanneer Diemme in de herfst besluit om weer een hele bunch aan Firenze Boots te droppen, dan kan je alleen maar van de herfst houden. De Diemme Firenze Boot is gewoon belachelijk hard. De shape is on point en de hele afwerking, man man, daar kunnen nog veel merken wat van leren. Van alle versies van de Firenze Boot die Diemme dit jaar dropt, is deze in Snuff Kudu Reverse wel by far de vetste. En ja spijtig genoeg is die ook meteen de duurste van de collectie. Handgemaakt in Italië van de mooiste lappen leer en alles vastgezet op een Vibram Cristy zool. Ik word blij van deze herfst. Uiteraard kan je alles van Diemme gewoon vinden bij END.

Diemme Firenze

 

Tags from the story