Filling Pieces A/W 2015 Deel 3,

Filling Pieces AW Full

Man man man, wat kan ik hier nu nog over pennen. Bij Filling Pieces hadden ze blijkbaar dusdanig veel inspiratie voor het nieuwe seizoen dat ze maar effe een drop in drie delen moesten doen. Heb je net besloten welk modelletje je dit jaar echt op de kop wil tikken komt er gewoon nog een serie schoenen van dit nu al legendarische Amsterdamse label aan. En wederom zijn ze allemaal dope. Ik kan moeilijk ze allemaal bespreken, noch alle single shots hier op OurBubble droppen, maar thank god hebben ze gewoon goeie overzichtsfoto’s per thema geschoten.

Ernstig tof zijn de Velvet serie en de Pony Hair serie, gewoon omdat het weer eens aantoont dat ze bij Fillign Pieces graag met materialen experimenteren. Iets wat vorig jaar ook zo lekker uitpakte met die neoprene serie. En die laatste serie heeft dit jaar weer een vervolg gekregen. In de neoprene serie van dit jaar zit ook mijn absolute favoriet van deze collectie. De Navy Low Top die je hieronder vindt. Shut up and take my money! Verwacht overigens vanaf vandaag de meeste shops te zien pronken met deze nieuwe collectie. En from the top of my mind zijn dat onder andere Mr Porter, FreshCotton, Afura en END.

Filling-Pieces-AW-2015-Full

Tags from the story