Filling Pieces BNY Sole Series,

Filling Pieces BNY Sole Series

Zo af en toe dropt Barneys New York een collab met een goed sneakerlabel. In het verleden zijn hier onder andere een Vans Slip-On Checkerboard in geweest en uiteraard is de Stan Smith ook al eens voorbij gekomen. Allemaal best prima releases, maar wel releases die je vanaf vandaag helemaal mag vergeten. Vandaag dropt namelijk de Filling PIeces release voor de BNY Sole Series. En die is hard. Zoals eigenlijk iedere release van Filling Pieces, zeg maar.

Voor Guillaume is dit weer een streep door een van de items op zijn bucketlist. Toen de beste man namelijk 19 was en voor het eerst de Barneys in New York binnenliep zag die het voor zich dat hij ooit met dit high fashion warenhuis wilde werken. Nu een paar jaar later komt Barneys bij Filling Pieces op de deur kloppen met een verzoeknummer. Sick hoe dit soort zaken kunnen gaan. Uiteraard zij de beste man ja en zo geschiedde het. Een bikkelharde drop van enkel de Low Top van Filling Pieces in kleurenschema’s waarbij rood wit en zwart de rollen mogen verdelen. Natuurlijk is deze drop uiterst gelimiteerd en enkel verkrijgbaar via Barneys New York.

Tags from the story