Grenson Fred Snuff Vintage Suède,

Grenson Fred Vintage Snuff Suede

Yes, het is weer een nieuw seizoen en dus komen er weer nieuwe varianten van de Grenson klassiekers op de markt. En hoewel er de laatste tijd ook een hoop onbruikbare versies in de handel komen, zijn deze Grenson schoenen in een Vintage Snuff Suède uitvoering allebei stuk voor stuk geslaagd. Mijn voorkeur gaat duidelijk uit naar de Grenson Fred in deze uitvoering, maar de Archie mag er ook wezen. En laten we wel zijn, de Fred is natuurlijk niets anders dan een hoge versie van de Archie. Net zo als de Stanley en de Sharp, de Alfred en de Angus en ga zo maar door.

In tegenstelling tot alle andere brogue versies van Grenson zijn de gebroeders Archie en Fred behoorlijk grof. De gaatjes zijn tamelijk oversized te noemen en het boeket op de neus is ook wat duidelijker aanwezig dan bijvoorbeeld bij de Angus en de Stanley. En waarschijnlijk komt het door precies dat lompe dat ik fan ben van de Fred en de Archie. Ze zijn net wat meer rugged en naar mijn bescheiden mening daardoor ook makkelijker te rocken met de meeste outfits. Van een grijze flannel tot een rauwe denim, alles kan. En dan deze nieuwe Vintage Snuff Suède, belachelijk hard!

Grenson Fred Vintage Snuff Suede

 

Tags from the story