Kitsuné Tee Rugby Shirt,

Kitsune Tee Rugby

Ja joh, we gooien er nog een Friday Factory Outlet Find tegenaan, althans, een soort van. Deze ligt namelijk niet bij een factory outlet, maar gewoon bij die gasten van Yoox.com. En mocht Yoox je helemaal niets zeggen, dit is de shop waardoor je wel kan sparen en toch ook fancy fashion kan rocken. Yoox.com is overigens ook die obscure club die vrij recent Mr Porter en consorten heeft overgenomen. Yes. Mr Porter is gekocht door een kilo-knaller. Maar hey, vroeger kon je ook Ronnie Fieg Sebago collabs vinden bij Zalando in de sale en daar hoorde ik ook niemand over klagen.

Anyways, Yoox.com is een van die sites waar ik af en toe effe grasduin en eigenlijk bijna nooit wat koop. De product shots van die site zijn allemaal volkomen ruk, dus sorry voor de crappy kwaliteit van foto’s bij deze post. Maar ik kon het toch niet laten om deze te posten. Van het heerlijke Kitsuné Tee hebben ze namelijk nu een tof rugby shirt in de sale. En dit is echt een steal, dus die moet je halen. Haast alle maten zijn nog op voorraad.

Kitsune Tee Rugby