Nike Air Command Force,

Nike Air Command Force

Dit is weer eens een schoentje in de outlet van Nike waarvan ik begrijp dat die daar terecht gekomen is. De schoen is een klassieker, maar tamelijk lomp en hoogst complex om tof te rocken. De kans dat dit je daily driver wordt is uiterst klein. En 190,- euro uitgeven voor een Nike sneaker waarvan je weet dat je hem hooguit 1 keer per maand gaat dragen is lastig. Daarnaast is het geen ultra hype schoen, dus iedereen en zijn moeder had deze op de kop kunnen tikken.

En nu kan dus iedereen en zijn moeder de schoen voor een aardige discount meepakken. Grof afgeprijsd is de schoen niet, maar deze ligt nu wel net onder die psychologische grens die ik mezelf ooit eens heb gesteld dat een paartje Nike’s met potentieel lage draagtijd mag kosten. Deze Nike Air Command Force is kwa technische vooruitgang wellicht net zo’n schoen als een Air 180. Niet dat iemand die retro nog veel rocked, maar iedere sneakerhead heeft daar wel minsten een paar van in de kast liggen. Hetzelfde zou dus moeten gelden voor deze Friday Factory Outlet Find.

Nike Air Command Force