Nike Classic Cortez Corduroy,

Nike Cortez Corduroy

Dank je Nike, dank je. Wat een monsterlijk heerlijke release is dit weer. Ernstig tof dat deze release meteen in een paar goede herfstachtige tinten komt. Nog beter dat bruin ook een van deze tinten is. De rest van de drop is overigens ook gewoon te vinden bij END, evenals de OG kleur van deze Cortez. Maar by far mijn favoriet uit deze drop is de bruine versie. I dunno, donkerbruine sneakers met spierwitte zolen, het is een dingetje. De dikke Swoosh is nog aanweziger dan normaal dankzij de borduurshizzle die rechtstreeks van je New Era cap gejat lijkt. De tong en hiel van de Cortez zijn in deze versie gemaakt van een lap corduroy, helemaal herfst. En dan die mini Swoosh op de plek van je kleine teen, spierwit en perfectie naderend. Verdomme Nike, gewoon een general release die dope is. Jullie zijn het klaarblijkelijk nog niet verleerd.

Nike Cortez Corduroy