Nike Internationalist LE,

Nike Internationalist

Het is er weer tijd voor, de Friday Factory Outlet Find. En ook dit keer is het een Nike Internationalist die ik gespot heb voor weinig. Groot verschil met vorige week, het is een damesmodel. Maar dat mag de pret niet drukken hoor, geloof mij. Dit model is verkrijgbaar tot een maat 44,5 dus het gros van de mannen kunnen de schoen gewoon in hun maat verkrijgen. En voor een lekker prijsje al zeg ik het zelf.

De kleurencombo van deze schoen is bikkelhard! Spierwit met groene details. Een van de betere colorways voor classics, naar mijn bescheiden mening. Erg vet is de inlegzool overigens. Paars met het Nike tennislogo erop. Met het wit en groen van de buitenkant lijkt het een Wimbledon combo, niet dat ik die kan linken aan een runner, maar er zal ongetwijfeld een gedachtegang achter gezeten hebben. Wie het weet mag het me zeggen. Want wat ik er ook van. Mocht deze combo trouwens niet je ding zijn, check dan vooral deze andere dames Internationalist, ook in de outlet van Nike en ook ernstig dik.

Nike Internationalist LE

Tags from the story
,