Nike SB Stefan Janoski Max,

Nike SB Janoski Max

Natuurlijk ben ik de Friday Factory Outlet Find nog niet vergeten. Ik had alleen vanmorgen een iets belangrijker item om te posten. Die Filling Pieces units, uiteraard. Maar niet getreurd, ik weet dat de meeste lezers hier toch volledig naast de pot pissen met een limited release die dropt in good ol’ NYC. Dus het gros heeft nog knaken over om te laten rinkelen vandaag.

Dus het feit dat deze sale rammer nou niet de grofste afprijzing ooit betreft, moet jullie niet deren toch? Mooi. De schoen is wel ernstig tof. Een van de weinige toffe Pro schoenen voor skateboarders die Nike dropte in de afgelopen jaren moet wel de Janoski Max zijn. En in de outlet bij Nike kan je nu deze uiterst frisse colorway van de Janoski Max scoren. Prima toch.

Nike SB Janoski Max

 

Tags from the story
, ,