Ralph Lauren Patchwork,

Ralph Lauren Patchwork

Holy shit, dit item had rechtstreeks uit de RRL lijn kunnen komen. Maar nee, Ralph dropt het in de Polo Ralph Lauren lijn. Helaas, heeft Ralph de prijs niet aangepast naar een beetje normale prijs voor een Polo Ralph Lauren item. Want hoe vet dit shirt ook is, die prijs gaat me net effe iets te ver. 300+ in dollars is gewoon too much voor een Ralph Lauren shirt, zelfs wanneer het een gruwelijk vette patchwork van meerdere klassieke lappen oxford cloth is. Alle ruit motieven op dit shirt zijn ooit eens als een shirt uitgegeven door Ralph Lauren. Misschien is dat de gedacht ook achter de prijs. Je krijgt in feite 4 shirts voor de prijs van 2. I dunno, ik ben daar de productmanager niet, maar wie weet is dat hun manier om te verklaren waarom dit shirt net twee maal te duur is. Mocht je overigens zonder enig bezwaar een dikke 300 voor een tof shirt willen neertellen, dan moet je bij Mr Porter zijn voor dit juweeltje.

Ralph Lauren Patchwork