Red Wing 2959 Heritage Blacksmith Boot,

Red Wing Blacksmith

Het is weer herfst en dus is het weer tijd om je Red Wings uit het vet te trekken. Mocht je nog geen Red Wings hebben, dan raad ik aan deze nu maar eens aan te schaffen. En wellicht moet je dan wel gewoon beginnen met deze Red Wing Blacksmith Boot. Ook wel bekend als de 2959. Deze schoen lijkt het meest op die Ranger boot van Red Wing, maar dan zonder de toe cap. En precies dat is waarom deze schoen mij goed bevalt. Ik vind zelf de toe cap niet zo tof op die Ranger Boots. En de Bachman Boots zijn vet, maar komen net wat lomper met die commando zool eronder. Deze Blacksmith zit precies in het midden van die twee. En verdomme dat midden pakt wel lekker uit. Uitgevoerd in een mooie Copper Rough & Tough leder en met een olie bestendige zool, is er werkelijk niets aan deze boots waardoor het niet de perfecte herfstschoen gaat zijn voor jou. Ik spotte ze op voorraad bij END, maar mocht je ze live aan je voeten willen voelen om te passen, ga dan naar de Red Wing Heritage Shop in Amsterdam.

Red Wing Blacksmith

Tags from the story