Tricker’s x END.,

Tricker's x END

Nieuwe herfst, nieuwe Tricker’s x END collab. En ja natuurlijk is ook deze serie schoenen welke END heeft besteld bij Tricker’s belachelijk goed te noemen. De hele batch van deze run kan je natuurlijk vinden bij END zelf, maar ik vond het nodig om er effe drie uit de hele serie te lichten. En dan wel te beginnen met de camo serie. In de drop zitten drie verschillende camo schoentjes, waarvan natuurlijk de beide brogue varianten by far het vetste zijn. De wing tip brogue boot is gruwelijk, bruin leer afgewisseld met camo panels, man man man, keihard dus. En datzelfde trucje hebben ze dan ook voor de lage brogue versie uitgevoerd. Wat ik al zei, keihard.

Maar mocht al dat camo geweld iets te obscuur voor je zijn en je gwoon naar ultieme klassiekers op zoek zijn, dan komt deze drop ook prima voor jou. Wat te denken van een all black long wing brogue? Sowieso moet je een longwing brogue in je kast hebben staan. En gezien het feit je minsten ook een zwarte leren schoen in de kast moet hebben, waarom dan niet die twee combineren met deze ongekend gruwelijke top schoen? Boterzacht kalfsleer met pebble grained panels. Geen woorden verder voor. Check ze gewoon bij END.

 

 

0 replies on “Tricker’s x END.,”