Vans Classic Slip On,

Vans Classic Slip On

Holy shit, niet al te lang geleden schreef ik over die Garment Project Slip On. Ergens sloot ik af met dat het helaas niet in de Vans Classic Slip On prijscategorie viel en dat spijtig was. Nu spotte ik vandaag deze slip on van Vans bij die bazenshop Mr Porter. Had deze schoen op moment van het schrijven van dat item over Garment Projects bestaan, dan was dat artikel nooit op OurBubble gekomen.

Deze slip on van Vans verslaat die andere slip on op alle fronten. Ten eerste is het natuurlijk een van de OG’s in slip on land en ten tweede is deze colorway nog vetter dan die versie van Garment Projects en ten derde, check die prijs. Voor minder dan de helft scoor je dus een OG schoen in een vettere kleurencombo. I dunno, maar dit is dus echt dé slip-on die je in de kast moet hebben liggen.

Vans Classic Slip On

Tags from the story