Visvim FBT Elk,

Visvim FBT Elk

Nog zo’n merk waarvan ik lang niet alles tof vind. De FBT heb ik ook fucking lang niet begrepen. Ik weet niet wanneer het kwartje bij me viel, maar dat moet vlak na die klap van de molen geweest zijn. Toen ineens besefte ik dat ik in mijn leven een paartje FBT’s moet hebben. Gelukkig is mijn bankaccount het hier nog steeds niet mee eens. Dus ik heb nog tijd om te herstellen.

De FBT was weg en kwam ineens weer terug. En het blijft een van de bekendste modelletjes van Visvim. Al was het maar omdat die ene rapper ze ook veel droeg. Voordat die rapper een eigen schoenenlijn met een Duits merk had. Nu draagt die alleen nog zijn Common Projects Chelsea boots, als ik de tabloid foto’s moet geloven. Anyways, we dwalen af.

De Visvim FBT is er nu weer in een serie kleuren en gemaakt van redelijk uniek Wapita leder. De Wapita wordt ook wel een Elk genoemd in Noord Amerika, maar dan wel door de niet oorspronkelijke bewoners van de Verenigde Staten. Je weet wel, die mensen die nu heel hard roepen dat de grens dicht moet voor Mexicanen, de ironie. Maar wederom dwaal ik af. De Shawnee tribe noemde deze beesten dus de Wapita. En de Wapita is dus weer familie van het Edelhert. Wat dan ook wel weer prima als een stuk biefstuk is, dus ik verwacht dat de kwaliteit van dit leder ook dik in orde is. Echter snap ik niet waarom Visvim met die enorme drang naar heritage meuk het leder niet gewoon Wapita heeft genoemd en wel Elk. Maar daar kan END waar ik de schoenen vond dan weer niets aan doen.

Visvim FBT Elk

 

Tags from the story