Won Hundred Renee,

Won Hundred Renee

De Won Hundred Renee is een heerlijke spierwitte sneaker. Won Hundred behoeft geen verdere introductie hier meer, maar wat voor mij wel nieuw is, is het gegeven dat ze bij Won Hundred ook gewoon sneakers maken. En godverdomme niet zomaar een sneaker. Wit leder met wit suède mengen met een gum cupzool, dat is een eindbazen move. Helemaal wanneer de schoen een silhouet kent welke het meest weg heeft van de oldskool Vans Low Cab. De Half Cab kent iedereen wel van Vans, de Low Cab is het onterecht achtergestelde broertje van die schoen. Maar ik dwaal weer eens af. Deze Renee van Won Hundred is tof. Minimalistisch zoals de kleding van Won Hundred, maar wel met net dat beetje extra. Lastig uit te leggen, je moet die schoen gewoon effe in real life zien. Want hoe leg je nu correct minimalistisch design met een overvloed aan toffe details uit? Kan niet. En toch bestaat het, check maar bij Afura.

Won Hundred Renee

 

Tags from the story