Woolrich Buffalo Flannel,

Woolrich Buffalo

Woolrich heeft een van de meest kenmerkende flannels ever weer in een nieuwe uitvoering op de markt getrapt. De standaard Buffalo check maakt plaats voor een kleinere variant. En Fuck yeah, dit shirt is vet. Je kan de OG Buffalo shirts van Woolrich nog altijd voor een appel en een ei scoren in de States, maar deze variant komt van het Woolrich uit Italië. Stukkie duurder, maar de fits zijn meteen ook zoveel beter. Althans, als je voor de slimfits en de strakke cuts bent. Als je meer van de typische Amerikaanse fits bent, moet je gewoon effe Woolrich Buffalo intypen in de Amazon.com shop. Maar ik gok dat je op zoek bent naar dit juweeltje met de micro Buffalo check. Deze scoor je gewoon bij Stuarts London.

Woolrich Buffalo

 

Tags from the story
,
0 replies on “Woolrich Buffalo Flannel,”