Yuketen Angler Boots,

Yuketen Angler Boots,

Nu schreef ik niet al te lang geleden over die heerlijke 7 eye chukka van Timberland, dit is de luxe versie hiervan. Uiteraard komt deze van de hand van Yuketen. Je hoort mij niet zeggen dat dit een kopie is van de OG Timberland, maar of deze schoen van Yuketen echt gebaseerd is op de schoenen van de vissers in Maine in 1950 tot 1960 zoals Yuketen zegt, tsja, marketing blijft een mooie ding.

Neemt niet weg dat deze schoenen belachelijk mooi zijn. De afwerking is briljant. Natuurlijk komt deze 7 eye chukka van Yuketen met een Goodyear welted constructie en heb je daarmee een schoen voor het leven. Het enige dat immers echt kan slijten van een schoen is de zool, de rest blijft prima mits je de schoenen goed onderhoudt natuurlijk. En dat mag ook wel voor de prijs, van verdomme, die is niet mis. Deze Yuketen Angler Boots zijn vanaf heden op voorraad bij Mr Porter.

Yuketen Angler Boots,

 

Tags from the story
,
0 replies on “Yuketen Angler Boots,”