Yuketen Maine Guide Boot,

Yuketen Maine Guide Boots

Het was dit weekend weer ouderwets hondenweer. De zomer lijtk echt voorbij, hoewel ik Helga gister nog wel hoorde voorspellen dat er droge dagen aan zitten te komen. Ik heb mijn twijfels. Maar fuck it. Het was een belachelijk lekkere zomer met belachelijk veel goed weer. Tijd voor kou, nattigheid en donkere dagen. Ik ben helemaal voorstander. Begrijp me niet verkeerd, ik hou wel van een mooi zommetje, maar de herfst biedt toch altijd weer de mogelijkheid om net effe toffere items te rocken. Neem nu deze Yuketen Maine Guide Boots bijvoorbeeld. Niet iets dat je hartje zomer rocked met een dikke raw denim erboven en dat soort zaken, toch? Maar nu het weer herfst wordt is het een uiterst prima schoen om op de kop te tikken en de hele herfst en winter door te rocken. Wat een achterlijk vette schoen. Mooi su├Ęde afgewisseld met een goeie donkerbruine lederen trim en het geheel vastgemaakt op een spierwitte Vibram zool. I dunno, maar dit is wel een van de ultieme herfstboots.

Yuketen Maine Guide Boots

Tags from the story