Beams Plus Herringbone Fleece Jogger,

Beams Plus Jogger

Bij Beams Plus zijn ze dus helemaal gek geworden. Wat nou traditionele workwear van traditionele materialen. Maar verdomme wat pakt het heerlijk uit. Deze Jogger, of Leisure Pants, of hoe je het dan ook wil noemen, oogt erg klassiek, maar vergis je niet. Die Herringbone is niet van oldskool wol gemaakt, in tegendeel.

Deze lap stof is geweven van een Thermolite Fabric, hippe benaming voor goed isolerend polyester. En ja Polyester bij een borek van bijna 1709 euro klinkt toch minder lekker dan Thermolite Fabric, nietwaar? Anyways, de cuffs aande onderkant van de broekspijpen zijn wel van 100% wol, hatsee, toch nog iets ouderwets te vinden. En al met al maakt dit een broek die klassiek oogt, high tech is en bovenal je poten erg warm gaat houden wanneer die winter echt door komt. Toch niet slecht bedacht door die Japanners van Beams Plus. uiteraard scoor je deze broek bij END.

Beams Plus Jogger

 

Tags from the story