Clarks Beckery Field,

Clarks Beckery Field

Huh, effe serieus. Clarks, joehoe.. sta ik nog op jullie mailinglijst? Waarom moet ik deze schoen spotten bij Need Supply en heb ik dit nieuws niet vers van de pers op info at ourbubble.nl ontvangen? I dunno, maar ik had toch verwacht dat ik na het pushen van jullie high tech Trigenic wel als launch partner voor een ander fancy nieuw model gebeld zou worden.

Too much?

Ok, ok, dan gewoon op de oldskool methodiek. Nee niet alle online publishers staan hoog op de ranking bij alle merken, sterker nog, mijn Google ranking is beter. Maar dus moet ik nieuwe items van sommige labels gewoon in toffe shops spotten. En zodoende was ik aan het browsen bij Need Supply en vond ik deze Clarks Beckery Field. Een schoen welke ik nog niet kende maar het meest lijkt op een normale 2 eye moc toe op een crêpe wedge zool. Erg tof is de welt, ik vermoed dat het geen echte handmade Norwegian is, maar gewoon een fancy stripje met een laagje lijm ertussen. De Norwegian welt is een juweeltje overigens, The Shoe Snob Blog heeft er een heel item over geschreven, lees dat, dan hoef ik geen ctrl c ctrl v te doen.

Ik ben benieuwd of Clarks deze nog in het bruin gaat droppen ook. Ik heb wel een boot versie in die kleur gezien, maar een lage variant zou ook wel tof zijn in die kleur. Voor nu moet je het effe met deze zwarte doen. En halen bij Need Supply, ik heb ze nog nergens anders gezien namelijk.

Clarks Beckery Field

Tags from the story