Clarks Trigenic Rust,

Clarks Originals Trigenic

Clarks zou me ondertussen wel een paartje op mogen sturen van deze Trigenic schoentjes van ze. Ik geloof dat OurBubble het eerste medium was dat ├╝berhaupt over deze schoenen geschreven heeft. En ondertussen zijn we alweer toe aan de derde post over een paartje Trigenics van Clarks Originals. En godverdomme, deze is ook weer supervet.

Kijk ik ben gewoon weg van het model, maar Clarks flikt het toch ook wel iedere keer om hele toffe colorways te droppen van deze schoen. De schoen an sich heeft wat high tech lijnen, maar dankzij de gebruikte materialen in die heerlijke roestkleur, oogt het stiekem toch nog een tikkeltje klassiek. Deze uitvoering van de Clarks Originals Trigenic vond ik overigens op voorraad bij Stuarts London. En Clarks, ik rock een maatje UK9, alvast bedankt!

Clarks Originals Trigenic

0 replies on “Clarks Trigenic Rust,”