Clarks Wallabee Beeswax,

Clarks Wallabee Beeswax

Voor een ieder voor wie al die nieuwerwetse Clarks modellen niets is, is er weer goed nieuws. Een all time classic van het label is namelijk weer eens verkrijgbaar. Het gaat hier om de lage Wallabee in een Beeswax lederen uitvoering. En ja ik weet dat niet iedereen fan is van de Beeswax uitvoering, maar toch.

De Beeswax uitvoering van de Wallabee blijft een klassieker en zeker wel een schoentje welke je standaard in de kast moet hebben liggen. Prima voor die herfst dagen. Maar pas wel op met die crêpe zool en natte stoeptegels. Een beetje mos op die tegels en je ligt gestrekt. Het positieve is dan wel weer dat als je een goeie glijder je maakt, de patina van je rauwe denim en je schoenen een stuk unieker wordt, dat dan weer wel. Anyways, ik spotte deze dus bij Need Supply, maar ongetwijfeld ligt die ook bij je standaard Clarks retailer.

Clarks Wallabee Beeswax

 

Tags from the story