Daily Paper Polka Dot Shirt,

Daily Paper Polka Dot

Het Amsterdamse Daily Paper heeft voor de laatste collectie weer eens een nieuwe la met schetsen opgetrokken, en ja dat bedoel ik positief. Ik kan het wel waarderen wanneer een label zijn standaard items blijft houden, maar zo af en toe ook effe nieuwe shit dropt. En volgens mij is dit shirt nieuw. Zo niet, dan heb ik liggen slapen de afgelopen jaren. En dat zou natuurlijk ook altijd kunnen.

Maar terug naar dit Daily Paper Polka Dot Shirt, dit shirt kom in het knalrood en heeft een witte polka dot, Daily Paper label aan de borstzak en de hals kent geen kraag. Zeg maar van begin 1900 toen je iedere dag nog een verse gesteven en schone kraag aan je shirt knoopte, zodat je je shirt niet iedere dag hoefde te wassen. Dit is net zoiets, alleen dan zonder die optionele kraag. Een beetje alsof je in een kroeggevecht je net gesteven schone kraag bent verloren. Niet dat ik daar ervaring mee heb, maar goed, we dwalen af. Dit shirt is tof en voor een vriendelijk prijs te halen bij die OG Nederlandse webshop FreshCotton.

Daily Paper Polka Dot