Filling Pieces ‘Paramaribo Laser Pack’,

Filling Pieces Paramaribo Pack Detail

6 Jaar geleden begon Guillaume Philibert een schoenenlabel om het gat tussen fashion en sportswear te overbruggen. Hij koos hiervoor de naam Filling Pieces. Die naam en de schoenen die hierachter schuil gaan hebben de beste man al de hele wereld over doen reizen. Maar 1 plek kijkt die met de meeste liefde naartoe.

Ter gelegenheid van het 6 jarig bestaan van Filling Pieces besloot Guillaume zijn liefde voor die plek maar eens om te buigen in een paar schoenen. En natuurlijk hebben we het hier over Suriname. Maar hoe gooi je nu de je liefde voor een land in een paar schoenen? Maak je eerste schoen, de Low Top, in 3 kleuren, tonal zool en alles en lasercut het wapen van Suriname erop. En hoe fucking simpel dat klinkt, check de schoenen en begrijp hoeveel tekenwerk hierachter heeft gezeten. De details in de tekening, alles, pfff. Geen wonder dat de all black versie al is uitverkocht. En het verbaast me eigenlijk dat die rode en witte variant gewoon nog op stock liggen. Wacht niet te lang, ga nu naar Filling Pieces en tik deze limited op de kop.

 

Tags from the story