Filling Pieces x Raised by Wolves,

Filling Pieces x Raised by Wolves

Het is niet normaal hoe fucking productief ze bij Filling Pieces zijn. Eerst bestond de winterdrop al uit 3 series in plaats van de gebruikelijke 2, toen dropte de Paramaribo pack vanwege het 6 jarig jubileum en nu gooien ze een collab met Raised by Wolves. Raised by Wolves is een Canadees label van Pete Williams, die je wellicht dan weer kent als editor in chief van Highsnobiety. Raised by Wolves is tof. Het is wellicht het best te omschrijven als een kruising tussen WTAPS en The Hundreds of Stussy.

De collab die Filling Pieces met Raised by Wolves dropt bestaat uit twee Mountain Cuts met een heerlijke Canadese winterse vibe. De kleurstellingen en de details zijn duidelijk gebaseerd op de typische Canadese Moccasins . Erg tof is die kartel rand bij de hiel en de lip. Wat ik ook wel kan waarderen zijn de drie kruizen van Amsterdam die weer eens op de schoenen prijken. Iets wat bij eerdere collecties van Filling Pieces een terugkerend ding was op de zool.

De schoenen droppen vandaag in gelimiteerde oplage bij Kith en Baskets in de shops en online bij Raised by Wolves en Filling Pieces.

 

Tags from the story
,