Harmony Milton Jacket,

Harmony Milton

Kolere, heb ik effe de laatste tijd enkel schoenen lopen pushen hier op OurBubble. Net alsof er niet genoeg anders mooi spul op de planeet te verkrijgen is. Oké, eerlijk, ik gok dat 50% van mijn spendings aan schoenen op gaan, maar dat neemt niet weg dat die andere 50% de laatste week wellicht wat onderbelicht geraakt is.  Dat gezegd hebbende, hierbij even een item om het mee goed te maken.

Godskolere was een jas! Uiteraard spotte ik dit juweeltje bij Afura. Deze jas is duidelijk gebaseerd op de klassieke denim jackets, maar dan komt die in een heerlijke lap katoen in camel. Tof dat de knoopsluiting wel weer gemaakt is van die typische denim knopen in een prima gunmetal kleurtje. De fit oogt echt helemaal prima en de prijs is voor een stukkie fashion uit Parijs helemaal zo gek nog niet.

Harmony Milton

Tags from the story