Inverallan Cable Crew Sweater,

Inverallan Cable Knit Sweater

Herfst, tijd voor dikke kabeltruien. En wat is dan beter dan een kabeltrui van Inverallan? Inverallan maakt al generaties lang truien van 100% Schots lamswol voor de vissers van het Britse eiland. Vissers, ruige lui die whisky hakken en op een boot ronddwalen. Ik zie niet in hoe zij een gebroken witte kabeltrui schoon gaan houden, maar wellicht ben ik daarom ook geen visser. Whisky kan ik wel prima aan, dus daar hebben we een match. En met een bescheiden Single Malt bij een kampvuur maak ik zeker geen vlekken op een trui. Dus dan kan deze gebroken witte lamswollen kabeltrui prima. Of moet ik het ook een Oatmeal Cable Knit noemen? Om effe in die Britse sfeer te komen. Nog Britser is overigens de shop waar je deze trui kan scoren, END.

Inverallan Cable Knit Sweater

Tags from the story