Mr. Bailey x ekn footwear Bamboo Runner,

ekn footwear bamboo runner

Holy shit, deze zijn dope. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van ekn footwear nog nooit gehoord had. Wel volg ik het werk van Mr. Bailey enige tijd. Deze man is een eindbaas. Sowieso moet je zijn blog ConceptKicks volgen wanneer je ook maar een klein beetje geïnteresseerd bent in de ontwikkeling van schoenen. Mr. Bailey is een moderne schoendesigner die vreselijk goed los kan gaan op vernieuwende concepten.

De schoen die hij voor ekn footwear tekende is deze Bamboo Runner. Gemaakt van een plantaardig en gerecycled neopreen rubber, veg tanned leder en het ziet eruit als een sok. De veters kan je strikken op de hiel of gewoon oldskool over de wreef. Was deze schoen een Yeezy of stond er een Swoosh op, dan was die waarschijnlijk momenteel voor het viervoudige op eBay gegaan. Verkrijgbaar in een olijfgroene of een zwarte versie. Beiden zijn dope en beiden zijn gewoon nog op de webshop van ekn footwear te bestellen. Niets geen resellers, Supreme hypebeast eBay prijzen. Maar gewoon een eerlijke prijs voor een fucking vooruitstrevende schoen.

ekn footwear bamboo runner