New Balance 996 Made in U.S.A,

NewBalance

Yes, we gaan gewoon nog effe een sale-rammer op je netvlies pompen. En wellicht is deze nog toffer dan die van vanmorgen. Het gaat hier om een Made in U.S.A New Balance 996 in een schitterende mint su├Ęde. De shape van deze schoen is simpelweg briljant, perfect uitgevoerde klassieke runner. De combinatie van het mint met grijs en spierwit doet het overigens helemaal prima.

Ja natuurlijk is dit geen schoen om in de herfst met regen te rocken, maar op die nazomerdagen van de afgelopen week, moet het prima kunnen. De prijs die ze nu vragen voor deze schoen lijkt wellicht niet al te sale-achtig, maar geloof me, voor deze kwaliteit is het gewoon pure diefstal om ze voor dit prijsje op de kop te tikken. Wat een briljante sneaker. Ik spotte deze overigens bij Size?.

New Balance 996