Nike Air Force 1 High,

NikeAirForceHigh

Ik mag hopen dat het ondertussen een bekend gegeven begint te worden. Het is weer vrijdagochtend en wederom heb ik een prima Nike deal gevonden. Voor de mensen met kleinere schoenmaten dan 42 is de beste kleur van deze schoen nog beschikbaar voor een aardig prijsje. Voor de mensen als ik met de groter dan 42 is er ook nog een alternatief van deze schoen, maar de bordeaux rode is toch echt vetter dan deze lichtgrijsachtige AF1.

Die bordeaux rode versie vind je overigens met dezelfde link, alleen dan moet je effe op die andere kleur klikken. Vage linkbuildsystemen van Nike doen net niet wat ik wil, maar voor een vriendelijk geprijsde ernstig toffe Nike Air Force 1 High in bordeaux suède doen jullie vast wel iets meer moeite dan enkel op die link klikken, toch? Dikke bonus punten voor die gum zool. En halve bonus punten voor het geperforeerde suède.

Nike Air Force 1 High

Tags from the story