Nike Air Max 90 Mid Winter,

NikeAirMaxMidWinter

Ik haat al die lelijke hybride creaties van Nike. Ik vind ze stuk voor stuk lelijk. Waarom besluit Nike toch altijd dat ze klassiekers moeten verkloten? Dat was ongeveer mijn gedachte over hybrids en revamped modelletjes voordat ik deze uitvoering van de AM90 Mid Winter had gezien. Verdomme. Ik wilde zo graag voet bij stuk houden en eeuwige haat verspreiden over dergelijke creaties, maar ik kan het niet.

Ik vind deze versie gewoon echt heel tof. Die hele hoge boot van de AM90 is foeilelijk, maar deze Mid variant met neopreen liner is gewoon echt goed gelukt. Helemaal in deze Dark Loden met Zwart kleurencombo. Overigens zijn de blauwe en zwarte versie ook wel aardig, maar deze Dark Loden is echt helemaal top. Gewoon prima wanneer er straks weer enkel regen neer komt kletteren en je niet al je spierwitte sneakers wilt trashen na één wandeling.

Nike Air Max 90 Mid Winter

Tags from the story
, ,