Nike Air Tech Challenge III,

Nike Air Tech Challenge

In het kader van de Friday Factory Outlet Finds, nu eentje die in de comments op een eerdere vrijdagknaller werd gegeven. Maar gezien het feit dat haast alle maten nog voorradig zijn, de schoen belachelijk vet is en de prijs stiekem wel prima te doen, leek het mij een goeie om deze jullie niet te onthouden. Stel je leest niet alle comments op de OurBubble Facebook Page, dan had je mooi deze schoen moeten missen.

Een uiterst cleane uitvoering van de Nike Air Tech Challenge III in het wit met een Volt logo een Aqua Translucent zool en een tikkie metallic zilver. Deze schoen is bikkelhard in OG kleuren, maar bewijst in deze uityvoering dat ook nieuwe fancy kleurtjes ook prima werken op klassiekers. Uiteraard ligt deze ook weer voor een habbekrats bij Nike.

Nike Air Tech Challenge

Tags from the story