Nike Destroyer Jacket,

Nike Destroyer Jacket

Stel nu dat je best een bomber wilt rocken van een sportlabel, maar je die van vanmorgen iets te shiny vond, dan heb ik hier een tof alternatief voor je. Nou ja, ik.. die gasten van FreshCotton dus. Daar vond ik namelijk deze Nike Destroyer Jacket. En zoals iedere Nike Destroyer Jacket, is ook deze belachelijk vet. Plus deze is ook nog effe winterproof. Geen min veertig graden Celsius winterproof, maar gewoon een normale Hollandse winter winterproof.

De body van deze jas is bruin en gemaakt van een mix van wol en polyester, de voering is van Thermore polyester en de mouwen zijn van gefabriceerd van zwart kalfsleder. Waarom FreshCotton bedacht heeft dat een hoody goed zou staan bij de foto’s van deze jas, moet je niet aan mij vragen, maar die kraag die je nu niet ziet is ongeveer gelijk aan de manchetten. De branding is minimaal op deze jas, meer dan een tonal logootje op de linkermouw ga je niet vinden. Tof, heel tof!

Nike Destroyer Jacket

Tags from the story