Nike Jordan Eclipse Leather ‘Paris’,

Jordan Eclipse

Nog zo’n schoen waar ik diep in mijn hart op wilde haten, maar waarbij ik het gewoon niet kan. Ik weet niet hoe het komt, maar de laatste tijd krijg ik een zwak voor de semi-futuristische Jordan schoentjes. Die Jordan Future Bred heb ik zelfs voor in de rij gestaan bij de release. Een release welke dusdanig obscuur verliep dat ik gruwelijk achter het net aan het vissen was, gênante vertoning van die shop overigens. Waar ik later nooit meer een schoen heb gekocht en tot op heden nog nooit één artikel over geschreven heb. Maar ik dwaal weer eens af.

Deze Jordan Eclipse ‘Paris’ is gruwelijk! En mooi meegenomen, deze ligt gewoon ruim op voorraad bij END. Geen obscure shop, geen obscure wachtrij, maar gewoon eerlijke retailprijzen voor een prima schoen. Natuurlijk heeft deze schoen ergens wat weg van die Tubulars van adidas, met dat verschil dat hier een Jordan logo opstaat. En Jordan > adidas op any fucking day. Dus resumerend, Jordan is lekker bezig met vage nieuwe modellen die stiekem lekker uitpakken. Waarvan deze Eclipse in het zwart leder met een tan voering weer het levende bewijs is.

Jordan Eclipse

 

Tags from the story