Norse Projects Jens Melton Wool Shirt,

Norse Projects Overshirt

Rock je je denimjacket nog? Begint nu toch wel koud te worden, of wat? Dat dacht ik ook. Tijd om tussen je denimjacket en je shirt nog maar een overshirt te rocken. En die lui van Norse Projects hebben precies die unit die jij moet hebben. Ik spotte deze op voorraad bij onze Londense vrienden van Stuarts.

Dit overshirt van Norse Projects komt in het navy blauw en is gemaakt van een 80-20 mix van wol en nylon. Die navy kleur is dus helemaal prima. Past daardoor perfect onder welke denimjacket je ook hebt, zolang die maar een tint blauw is. Even voor de goede orde, op enkele uitzonderingen na, hoort je denimjacket dus altijd gewoon blauw te zijn. Maar dus, te koud voor je denimjacket, te warm voor je Siberië-proof parka, koop gewoon dit shirt en je jassie kan weer een maand langer mee. Zoals gezegd, verkrijgbaar bij Stuarts.

Norse Projects Overshirt