Oak Street Bootmakers Trail Oxford,

Oak Street Bootmakers Trail Oxford

Lang geleden schreef ik al eens over Oak Street Bootmakers. Ik link effe niet door, want hoewel de tekst prima was, waren de foto’s van bagger kwaliteit. En tsja, dat wil ik jullie nu niet meer aan doen. Gelukkig zijn de Trail Oxfords van destijds niet veel gewijzigd in de collectie van Oak Street Bootmakers. Maar wanneer je zo volkomen tijdloos bent als dit label, dan ben je dus altijd on point. Serieus, de eenvoud van menswear. Nu nog effe een copywriter zoeken en die tekst kan op een wandtegeltje.

De Trail Oxford van Oak Street Bootmakers is handgemaakt, komt in een welbekende moc toe constructie gemaakt van een even bekende Horween leder en gezet op een net zo bekende Vibram zool. Dat is het ding met klassiekers, je hoeft niet uit te leggen wat het is om te laten zien dat het werkelijk subliem is. Deze blauwe kleur hadden ze voorheen ook al in de collectie en is in al die jaren nog steeds in de collectie. Ik houd van labels die zo niet vernieuwend zijn. Nou ja, op een klein dingetje na, ze zijn namelijk sinds kort verkrijgbaar bij END. En dat is nieuw. Plus goed. Geen shipping kosten, geen invoerrechten en binnen 5 dagen in huis. Dunno, maar dat kan ik dus wel waarderen.

Oak Street Bootmakers Trail Oxford

Tags from the story