Penfield Loring Melton,

Penfield Loring Melton

Dat Penfield blijft toch ook wel een lekker jassenlabel hoor. Kijk natuurlijk hebben ze ieder jaar diezelfde jassen in de collectie, die all time classics als de Hoosac Parka en de Rockwool, echter soms droppen ze ook nog eens wat ander materiaal. En dat andere materiaal is ook echt helemaal prima te noemen.

Neem nu bijvoorbeeld deze Penfield Loring Melton, een kruising tussen een down jacket en een overshirt. En het werkt helemaal prima. De gekozen materialen, de fit, en de kleur, niets meer aan veranderen. Dit wordt jouw go to jacket voor herfst. Prima met een denim shirt of een flannel eronder. En wanneer het iets frisser wordt rock je hem over die wollen crewneck, sjaal erbij en gaan. Dan trek je in de winter maar die Hoosac Parka weer uit de mottenballen. Ik spotte deze Penfield Loring Melton overigens bij Need Supply.

Penfield Loring Melton

 

 

Tags from the story