Reebok x Born x Raised Classic Leather,

Reebok Classic Leather

Ik vind deze schoen zo fucking ingewikkeld. Enerzijds vind ik hem foeilelijk en heb ik helemaal niets met Reebok. Anderzijds vind ik hem ultiem. Deze schoen is op en top hooliganism. En ik ga hier niet zeggen dat je ieder weekend richting het stadion moet om de aanhang van de rivaliserende club op de bek te moeten rammen, maar ik snap die kleedstijl van die OG Hoolies van de  Firms wel.

En in lijn met die stijl kunnen deze Reebok Classic Leather dus echt prima. Dat deze versie hier dan nog een collab is met een hip label uit LA kan mij verder volledig gestolen worden. De enige toegevoegde waarde die de schoenen hebben dankzij de collab is de premium lap leder waardoor ze een stuk minder snel slijten bij het omver trappen van de dranghekken. Maar anyways, mocht die hoolie stijl jouw ding zijn, check vanmiddag rond een uur of één weer OurBubble. in de tussentijd tik je meteen die Reeboks effe op de kop bij END.

Reebok Classic Leather