Spiewak Aviation Tech Snorkel Parka,

Spiewak Tech Snorkel

Over nieuwe items van oude merken gesproken. Hebben jullie de nieuwe iteratie van de welbekende Snorkel Parka van Spiewak al voorbij zien komen? Ik heb het fan zijn van de N3b Parka van Spiewak nooit onder stoelen of banken geschoven, maar deze nieuwe tech versie van die oude bekende mag er ook zijn. Natuurlijk heeft die niet die classic heritage look, maar toch.

De jas is niet gemaakt van tof waxed katoen, maar van een nylon katoen en polyurethaan mix, wat de waterdichtheid weer ten goede komt. En de jas meteen een wat technischere look geeft.  Anders dan de OG Spiewak Parka is de voering bij deze weer van dons. Dus mocht je van die heritage look naar die technische look overgestapt zijn en wel je favoriete jassenlabel Spiewak trouw willen blijven, dan is dit de beste jas voor jou. Ik spotte deze bij East Dane, die shop die ook die banner daar rechts betaald. Maar door die banner hoef ik geen advertorials te posten en weet je dus dat dit item in alle oprechtheid tot stand gekomen is.

Spiewak Tech Snorkel

Tags from the story