Vans Classic Slip On Pig Suede,

Vans Classic Slip On

Jawel, Vans doet weer eens wat Vans zo goed kan, een perfecte slip on droppen. En ja deze slip ons zijn het afgelopen seizoen volledig uitgemolken door ieder fashion label denkbaar, maar de absolute OG in dit segment bewijst maar weer eens waarom zij die OG zijn.

Voor een bescheiden 65 dollar kan je dus de beste slip ons ever kopen in een heerlijke bruine su├Ęde kleur. Tof die tonal streep op de verder spierwitte zool. Ook tof het Vans Off The Wall logo in diezelfde combinatie van kleuren. En dan het spierwitte elastiek, briljant. Ieder ander merk had voor fancy tonal gegaan. Het mooiste van alles is, dat Vans gewoon slip ons blijft droppen terwijl er het seizoen eigenlijk niet naar is. Hoewel je deze versie natuurlijk prima kan rocken onder die rauwe denim met een paar rode wollen sokken of zoiets. Je kan deze overigens scoren bij Need Supply.

Vans Classic Slip On

 

Tags from the story