Wood Wood Cable Knit Crewneck,

Wood Wood Cable Knit

Wood Wood dropt weer goed spul bij END. Dit maal een grijze kabeltrui. En nee van grijze crewnecks kan je geen genoeg hebben. En met de op handen zijnde winter kan een extra kabeltrui in je kast ook geen kwaad. Deze unit van Wood Wood komt in een 80-20 Lamswol-Nylon melange en is helemaal prima. Minimale branding zoals het hoort op een kabeltrui. En de prijs, hou op hoor, die is gewoon scherp.

Dat dit dan weer omschreven wordt als sports-fashion met invloeden van de jaren zeventig maakt het dan weer helemaal on point dankzij Drake. Spijtig genoeg is het geen turtle neck, anders had je hem prima kunnen rocken met je sweatpants en Timberlands. Nu adviseer ik gewoon een goede oxford cloth button down, mooie denim en een paar schoenen naar keuze bij deze trui. We hebben immers niet allemaal die Hotline Bling.

Wood Wood Cable Knit