Afura Lookbook,

Afura Lookbook

Ieder zichzelf respecterend merk dropt tegenwoordig een lookbook. Soms heel soms zijn er shops die het ook begrijpen en gewoon ook een tof lookbook droppen. We hebben ze hier al eerder voorbij zien komen, shops die het snappen. En in die categorie valt Afura dus ook!

Naast dat de heren bij Afura snappen welke items ze moeten inkopen, snappen ze ook dondersgoed hoe ze die items moeten verkopen. Hoewel mijn haar korter is en ik dus niet normaal in een camera kan kijken, kan ik me wel verplaatsen in die gast op de foto’s van Afura. Laten we wel wezen, iedereen wil toch on point gekleed gaan en in een oude cabrio uit begin jaren negentig crossen?

De op de 124 serie gebaseerde cabrio is natuurlijk gewoon een baas. Moet gezegd worden, deze E200 uit het lookbook was de instapper, maar het voordeel van een dergelijke youngtimer met kleiner blok is dat de kans dat deze gekocht is door moeders in plaats van de straatdealer uit ’93 is een stuk groter, waardoor de kans dat deze is afgeragd een stuk kleiner wordt. Daarnaast is de E36 AMG Cabrio een stuk moeilijker te vinden. ¬†Anyways, goeie keuze van wagen. En een wagen verteld een hoop over de heren. Overigens is die wagen niet te koop bij Afura, de kleding uit de foto’s verder wel.

 

Tags from the story