Alden Longwing Brogue Snuff Suède,

Alden Longwing Brogue Snuff Suède

Yes!! Hij is er weer. Mocht je de vorige keren de schoen zijn misgelopen, dan is dit je kans. Ik snap dat je hier niet altijd de knaken voor hebt liggen, maar mocht het zo zijn dat je bij niemand meer een schuld hebt openstaan, je hypotheek reeds betaald is en je creditcard is afgelost, dan is deze schoen wellicht iets om over na te denken.

Een absolute must have voor in je schoenenrotation deze Snuff Suède Alden Longwing Brogue met een dubbele waterlock zool. Zo mooi als deze kom je ze niet vaak tegen. Maar als je ze in Nederland tegenkomt dan weet je haast zeker dat ze bij die eindbaas in Sluis gehaald zijn. Want ja, ook dit maal is Frans Boone de supplier van deze machtig mooie schoenen.

Alden Longwing Brogue Snuff Suède

Tags from the story