ASICS Christmas Pack, ‘Bad Santa’ en ‘Jack Frost’,

ASICS Gel Lyte V Jack Frost Header

ASICS heeft er wel een handje van om onverwacht met toffe uitvoeringen van schoenen te komen. Hadden ze vorig jaar met valentijnsdag ineens die Love & Hate pack, droppen ze nu de Bad Santa en Jack Frost in de ASCIS Christmas Pack. Beide schoentjes zijn vet, erg vet.

De Bad Santa is een zwart rode Gel Lyte III,de Jack Frost is een grijs met aqua Gel Lyte V. En net als met de Love & Hate pack heb ik ook bij deze pack weer moeite om te kiezen. De Gel Lyte III is aan mijn voeten beter, maar die colorway van de Jack Frost is toch ook wel ernstig tof. Beide schoentjes kan je vinden bij END en FreshCotton overigens.

ASICS Gel Lyte III Bad Santa

ASICS Christmas Pack

 

ASICS Gel Lyte V Jack Frost:

ASICS Christmas Pack

 

Tags from the story